Tømrer og snekkerservice Sigurd Bruteig
Når finish betyr noe...
MVA. NO 958 659 237                                    Copyright © 2013 by Sigurd Bruteig ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: sigurd@made4u.no   
Totalrenovering av bad er den mest  utfordrene oppgaven i et hjem. Hvis det ikke gjøres riktig, vil det føre til vannlekasjer og skader på bygningen. Det er derfor viktig at det blir utført av håndværkere som kan bad. Jeg har drevet med bad mer enn 20 år, og har våtromssertifisering fra 2011.

Dersom badet er teknisk tilfredstillende, er det også mulig å foreta en "ansiktsløftning". Dette kan f.eks. være nye fliser, ny innredning og downlight. Dette er mye rimeligere enn en full rehabilitering, men ikke med samme garanti som en totalrenovering


Totalrenovering av bad
Våtromsnormen ble opprettet av byggebransjen selv, for å sikre god kvalitet på våtrom. Det er ikke lovpålagt å følge våtromsnormen, men  det kan føre til problemer med et eventuelt forsikringskrav senere.

Bruker du håndverkere med våtromssertifikat, får du dokumentert hva som er gjort på ditt bad. Dette kan du bruke ved eventuell skade, reklamasjon eller ved salg av boligen.

Vedlagt i dokumentasjonen som følger bad jeg har utført, får du kopi av  sertifiseringer til alle involverte håndverkere, med unntak av elektrikker. (De har kompetanse som minst tilfredstiller normen)

Les mer om Teknisk Forskrift og Våtromsnormen her
Her har jeg tatt meg vann over hodet.
På grunn av måten jeg jobber på, er jeg meget konkuransedyktig på pris. Vanlighvis ligger jeg 20 til 40 prosent under i pris, i forhold til de store i denne bransjen som Comfort, Varme og bad og Bademiljø. Se kalkulatoren til Bademiljø her, trekk fra 30 prosent  (gang med 0.7) så har du utgangspunktet for min pris.
Klikk for større bilde
Nytt bad
Våtrom sertifikat
Pris
Et nøyaktig bindene pristilbud kan jeg gi etter befaring. Faktorer som påvirker prisen er blandt annet, valg av fliser og utstyr, rommets utforming og areal, og endel andre faktorer.
Som hovedregel blir alle mine bad utført med vegghengt wc, led downlights og varmekabler. Himling i gipsplater, som er sparklet og malt, eller eventuelt panel. Takess blir IKKE brukt. For å være 100% sikker på at gulvet er tett brukes det kun banemembran, vanlighvis fra Protan