Det ligger sengetøy i skapet til venstre for sengen.Det er laken både i 90 cm bredde og 180 cm, avhangig om du vil ha dobbeltseng eller enkeltseng. Det ligger også dyner i skapet. Vanlighvis holder det å bruke dynetrekket, uten dyne.
Hvis du vil flytte sengen er det en hendel rett ned for der den åpnes. Når hendelen dras over går sengen på hjul, slik at den er lett å flytte. Dra hendelen over igjen når den er flyttet.

Don Paco 716

Tilgang, nøkler

Aircondition (AC)

Ved ankomst

Nøkelen til Don Pacos hovedør er Lince nøkkelen. Den går til låsen oppe på veien og nede på strandpromenaden. Den andre nøkkelen er til leiligheten. Husk at det er smekklås, så sjekk at du har nøkkelen med deg FØR du lukker døren. Mistet nøkkel koster  60€ å erstatte.

Skru på vannet, hovedvannkranen er på badet, på veggen til høyre når du kommer inn. 

Sett inn stikkontakten til varmtvannsbereder, til venstre når du kommer inn på badet. Hvis det har vært tomt kan sluket i dusjen ha tørket ut. For å unngå dårlig lukt, hell litt vann i dusjluket.

Kjøleskapet er kanskje skrudd litt opp, sjekk at kjøleskapet er 4 grader. Enkelt å stille på panel på kjøleskapsdøren. Hvis dørmatten ligger inne, kan denne legges utenfor døren.

 

Leiligheten er utstyrt med en stillegående AC. Den styres med fjernkontoll, som skal ligge på hyllen bak TV.  Hvis det ikke lyser i på lampen, er sikringen i av posisjon. Sikringskapet er i gangen. Dra hendelen på AC sikringen opp hvis du skal bruke den. Bruk ikke AC med terrassedørene åpne.

Markise

Markisen styres med en bryter til venstre for terrassedøren.  Vind kan ødelegge markisen, så ikke bruk markisen i mye vind, og forlat aldrig leiligheten med markisen ute. Husk også å ta markisen inn før avreise.

Kjøkken

Det er oppvaskmaskin, stekeovn, microbølgeovn og induksjonsplatetopp på kjøkkenet. Det er også brødrister og kaffe kapselmaskin. Vær oppmerskom på at kaffemaskinen ikke stopper automatisk, så du må følge med å skru av når koppen er passe full, Kaffekapsler kjøpes på Sparbutikken . Det er ikke vannkoker da induksjonsplaten er superrask i posisjon P. Ikke glem platetoppen med platen på P, det vil ødelegge gryter/stekepanner hvis de ikke skrus ned i tide.

Seng/sengetøy

Vaskemaskin

.

Her er en bruksanvisning på engelsk, som forklarer hva noen av knappene betyr.  Bruksanvisning.
Skru av vannkranen når maskinen ikke er i bruk. Glemmer du å skru på vannet, vil lampen "Grifo Cerrado" lyse.

Vask av leiligheten.

 

Det er vankelig å ikke få med seg endel sand inn i leiligheten.  For å få gulvene rene er det derfor best å bruke støvsugeren først, og så vaske over med Jif moppen. Dette gjelder for terrassen også.  Støvsuger og Jifmop finnes på badet.

Internett og TV

 

For øyeblikket er TV i ustand. Det er ikke fast internett i leiligheten. Men det er et trådløst nett i Don Paco som heter 1a-Don Paco, med et tall etter. Velg det som har best signal.  Men det koster å koble seg til. Ta vare på brukernavn og passord når du har betalt.